ūüíöNoomi

Noomi är vår vackra, eleganta och svarta panter, med en alldeles speciell karisma. Hon  har fina proportioner och väldigt lång svans. Noomi har en spikrak  profil. Hennes pälskvalite' är excellent. (Den är nedärvd sedan många generationer tillbaka).  Hon är en riktig spinnmaskin och hon älskar att klättra och hoppa högt. Noomi är en busig tjej med stark egen vilja och hon överlistar alla.

ūüíöChelsea

Clelsea är en väldigt vacker katt med fina proportioner. Hon är storväxt, tjusigt tecknad, höggradigt vit och hon har en fin, rak profil. Hon har fina, sneda, mandelformade ögon. Hennes öron har stora tofsar och de sitter bra. Hon har en lång, buskig svans. Chelsea har excellent pälskvalit'e. Hon är lite blyg och försiktig av sig, men hon är alltid snäll och go'. Chelseas bästa vän är trofasta Morris som vakar över henne och pysslar om henne på bästa sätt.

ūüíöMorris (Blue)

Morris √§r husets h√§rskare och charmtroll. Han har ett fantastiskt temperamentet och √§r en lugn, trygg, skojfrisk och social kille som charmar b√•de m√§nniskor och andra katter. Hemma har han stenkoll p√• flocken (tjejerna). Morris √§r en "pratig" kille. Han har excellent skogkattslook och rak profil. Han har excellent haka. √Ėgonen √§r stora, ¬†vackert formade och lite snedst√§llda. Han har stora, fina √∂ron som sitter bra och har tofsar. Hans p√§lskvalitet'e √§r bra och han har av utst√§llningsdomare √§ven f√•tt bed√∂mningen excellent p√§lskvalite'.